Where's silence, there's peace, where's peace, there's freedom, with freedom comes silence.

2009. április 2., csütörtök

Ehhe. Mittaláltam. Igazán mókás

A nyilas jellem:
Optimista, szabadságra és függetlenségre vágyó, aki állandóan új tapasztalatokat és célokat keres. Ha nem hisz valamiben, akkor képtelen bármit is tenni az ügy érdekében. Nagyvonalú és joviális, nehezen viseli a hétköznapok rutinját, a "földi" korlátokat. Gyakran filozofikus természetű, foglalkoztatja az élet értelme, a vallás, az ezotéria. Nagyon szórakoztató tud lenni, nem csak kitűnő humora miatt, hanem azért is, mert született színész. Olykor fanatikus, türelmetlen és rebellis, de sosem haragtartó. Előfordul vele, hogy túllő a célon, és "le kell hozni" a valóság szintjére. Barátságos, szeret társalkodni.

A nyilas a szerelemben:
Nem túlzottan romantikus jegy. A társának elsősorban energikus, ösztönző barátnak kell lennie. A szexualitás számára nem feltétlenül jár együtt erős érzelmi szálak kialakulásával. Gyakran próbálja elkerülni a felelősségteljes helyzeteket, és nem szereti, ha korlátozzák a szabadságát. Vele lehet a legjobb hajnalig tartó beszélgetéseket megélni.

A nyilas és az állatok: a bizonyos méltósággal rendelkező, nagytestű, okos állatok, a ló, a szarvas, az elefánt, a delfin, az újfundlandi tartozik ehhez az jegyhez.

A nyilas és az autók: leginkább a repülőgép illik hozzá, és a lóháton való közlekedés. Vezetési stílusában hasonló a többi tűz jegyhez, gyorsan, lendületesen hajt, és nem mindig viseli jól, hogy rajta kívül mások is közlekednek az utakon. Türelmetlenségét gyakran káromkodással juttatja kifejezésre...

A nyilas és a vacsora: Az aromás-fűszeres ízeket kedveli, egy indiai fűszerezésű ízletes vacsorát valószínűleg nem tudna visszautasítani.

A nyilas színei: bíborszín, ibolyakék

A nyilas testrészei: csípő, comb

A nyilas otthona: nagy terek, sok zölddel, kerttel, kényelmes bútorokkal.

A nyilas jelmondata: "Minden problémára létezik megoldás, és minden helyzetben van egy mondat, amely ott és akkor a legmegfelelőbb." [1]

Mai horoszkóp (2009.április 02., csütörtök):

Ma alkalma lesz megtapasztalni, mennyire tisztelik és elismerik munkatársai. Ha valaki tanácsot kér Öntől, legjobb tudása szerint válaszoljon!

Heti horoszkóp (2009. március 30. - 2009. április 05.):

Komoly döntést hoz ezen a héten, amelyet már fontolgat egy ideje, de mivel életének minden területét érinti, nem akarta elsietni. Úgy érzi, elérkezett az ideje, hogy lezárjon egy régi kapcsolatot, amely sohasem felelt meg maradéktalanul belső elvárásainak és ami gátolja a továbblépésben.

Havi horoszkóp (2009. április):

Izgalmas lehet ez a hónap személyes fejlődésének és önmaga felfedezésének területén. Olyan új hatások érik, amelyek arra késztetik, gondolja végig eddigi világképét, az emberekhez való viszonyát és az eddig fontosnak tartott értékeket. Mindezt hozhatja egy új kapcsolat, de az is előfordulhat, hogy saját belső hangját kezdi komolyan venni és ez készteti a változtatásra. Kitűnően érzi magát, belső erőforrásai csak úgy buzognak. Úgy érzi, szabad kezet kapott és olyan világot teremthet önmagában és maga körül, amilyet csak akar. Ennek megtapasztalása tovább fogja növelni kreativitását és ez a környezetére is hatni fog. Akik képesek együtt változni Önnel, azokat magával sodorja, ám akik gátolni akarják vagy ellenállnak, azok nem sok jóra számíthatnak.

A hónap mottója: Az első lépéssel már megtettük az egész út felét.


Repülő, ló, kocsisszerű káromkodás eksztrapipa. XD Többi mórorlessz. Ja, és elefánton is ültem már. :D Juteszembe.

Nincsenek megjegyzések: