Where's silence, there's peace, where's peace, there's freedom, with freedom comes silence.

2009. június 4., csütörtök

Gondolatok

Hogy miért vettelek le a blogrollról.
Nos, mostanában kezdesz kissé furcsán viselkedni, de az egy dolog. Az meg egy másik, hogy szerintem iszonyat nagy parasztság még csak viccből is azt mondani, mennyire mókás, amikor egy nőt vernek, merthogy megkapja, ami jár. Tudod,picim, kívánom neked, hogy egy következő életedben gyenge nő legyél, akit vernek. Vicces lesz. Ahogy az is mennyire vicces, mikor valaki olyannal kezd, aki gyengébb, és mint ilyen, esélye sincs. Kurvára vicces. Tényleg. Rettentően.

Egyéb híreink. Egy, mondjuk, hogy barátnőm, huszonöt évesen terhes. Mert már benne van a korban. Az újdonsült pasijával, akié a gyerek, fél éve vannak együtt, vagy még annyi se. Hátbaszod, ezt sem gondoltam volna... Mármint, nem járna a szám, de tudom, hogy nincs mire, hogy mekkora orbitális faszságot követ el. Ne legyen igazam.. De, ha lesz, nem fogom sajnálni, ha egyedül marad a kölyökkel élete végéig családi pótlékon tengődve. Mert választhatott volna. Sajnálom, ha ez bunkón hangzik, de ez a véleményem. :( Miért, miért őrül meg mindenki?
Ja, zárójelben teszem még hozzá, hogy a pasi minden este olyan részegen megy haza, hogy nem tud magáról. És ezt mulatságosnak tartják. Azt is annak fogják, ha elissza a pénzüket, és verni fogja? Komolyan. És ilyentől akarni gyereket? Én gondolom rosszul?

Nincsenek megjegyzések: