Where's silence, there's peace, where's peace, there's freedom, with freedom comes silence.

2007. április 21., szombat

Tiszta fejjel látó nap


Reggel kozmetikus, az arcom homárra hasonlít, tudom, hogy bejövök mindenkinek. :P Délig. Ott kell megtudnom, a nénitől, mert ugye megy a családban az információáramlás szépen, hogy öhön lesz a drága ebédem, bográcsból. :D Ami neeeem, nem a végén égett oda, hanem az elején. És nem lenne oly füstízű, ha a végén, vagy soha nem égett volna oda. Az elején, akkor, mert_anya_nem kavarta. :rohog: Mindenki hisz ebben az elméletben. :irónia: :D Egyébként finom volt.
Az imádott "fírgecskék" meg élvezik az elíziumot a hátsó kertben. Tényleg szép, én is örülök neki. :) Mostanában egyre többet gondolok azokra, akik várnak a szivárványon túl. Várom én is nagyon a találkozást, el kell még telnie egy kis időnek addig. :)
Amúgy. Amúgy szép az idő, azt hiszem, olvasni fogok. Este meg gyertyafény, egyesülés az univerzummal, ilyesmik. Vágyom már egy "új" fára. Ami ott van a naaaagy faluban, közel hozzám. Felmászni nagy ágak közé, magasra, pihenni az ölelésében, és elfelejteni a világot. Nemcsak azért, mert néha fáj, azért is, mert. Szél, langy nyáreleji zápor, ami simogat, és ami elől futnak azok a "szárazföldi patkányok". Sétálni mezítláb a zöld fűben, mondanám, hogy meztelen, de azért még le találnak csukni. Ilyen a világ. Nagy vonalakban ezekre vágyom épp. Vagy egy négylábú patásra. Nem feltétlenül lovaglás céljára, hanem csak úgy társaságnak, vagy bármi. Lovagolni jó, ha egységet találsz. Mindig erre törekszem.

"-Minden élőlény azért születik és él, hogy megtanulja, hogyan kell helyesen élni, szeretni a többieket, igaz?
-Igen.
-De hiszen az állatok már rég tudják ezt, ezért nekik nem is kell olyan soká élniük."

Nincsenek megjegyzések: