Where's silence, there's peace, where's peace, there's freedom, with freedom comes silence.

2008. július 11., péntek

Hóm szvít hóm

Ja, igen. Sajnos az előző posztot csak itthon, hangsúlyozom,_itthon_tudom feltenni világunk szövevényes hálójára, mivel kint az a szarkupac netcafés gép beszart az ájpodomtól. Kicsit ideges lettem, de egy hetet már csak kibírok valahogy anélkül, hogy elárasszalak titeket a hülyeségeimmel. És mire az fent lesz, már repüléses részt is kreálok. Szerintem.

Tényleg, voltam busszal a reptéren felfedező körúton. Erre azért volt szükség, mert metróval ugyan csukott szemmel is kitalálok, busszal még nem voltam. Tök buli, dugig van szállodával és egy british gép pont mellettünk kezdett felszállani, de mivel gyök kettővel elég nehéz lenne legyorsulni, ezért szart sem láthattunk a csodamutatványból.

A főnököm egy fasz. Elnézést, nem tudom magam szebben kifejezni, hogy elég érzékletes legyen a dolog. Ugyanis. Jó, eleve is az, csak most az van, hogy az őseim jönnek kedd reggel, és amíg itt lesznek, most már nem is tudom, találkozunk-e. Mondom tegnap a főnöknek, mi lenne, ha az utolsó napom péntek lenne? Óóóó, deháthogy mit fog ő csinálni szombaton. Leszarom, és a következő szombaton mit fog csinálni? Seggfej… Lényeg, hogy ha mégis úgy alakul, hogy „dolgoznom” kell, megsúgom már most nektek, nem lesz kisegítve… Így is pont elég volt abból, hogy az ember ezer felé szakad, akinek meg az lenne a dolga, hogy segítsen, játszik. A hibák mindig nálam jönnek elő, mert én figyelek, erre ez a paraszt még elkezdi nekem megmagyarázni, hogy igazából az is lehet, én csesztem el. Mikor a cucc akkor lett megcsinálva, amikor én történetesen szabadnapos voltam. Vicces a fiú, nem? … Ha kétszer ennyit fizetne se maradnék. Bááár. :D De végülis mindegy, mert nem fog. Undorító seggnyaló görény. És ez nagyjából szó szerint. Mert akit te már kizavarnál a francba, mert hónapok óta nem fürdött és a hányinger kerülget tőle, annak ő még mindig segget nyal. Fizet ugyanis. Áhh, órákat tudnék erről. Tényleg.

Különben pedig. Birtokomba jutott egy információ, amihez pár dolgot itt most hozzáfűzök, nem baj, ha nem értitek. Akit érdekel, annak értekezek róla.

Hogy nekem mennyire hányingerem van attól, ha a pofámba hazudnak. Egy centiről. Komolyan. Meg így az egésztől. Mindenesetre most csak azt érzem, sajnállak. Keserűen. És míg ezelőtt azt éreztem, hogy ha süllyedsz az élet szaros gödrébe bele, akár tátott pofával is utánad ugranék, most tudod mit érzek? Ha a gödör szélén állnál, taposnék rajtad még kettőt, majd utánad köpnék. Mert megérdemled. Azt hittem, idáig nem süllyedsz, de sok mindent hisz naivan az ember. Ugye. Sok boldogságot kívánok mindehhez, elveszett ember. Ámen.

Lehet, később már ennyi sem marad.

A netcaféhoz visszatérve. Ki van írva, hogy ha rajtakapnak, hogy pornót nézel, kitiltanak az örök idők végezetéig. Namostakkor én már nézhetek, mert nem megyek többet? :D

Most meg a reptérhez kis szösszenet. Odaúton láttam egy Cos nevű mosodát. Találó, nem? :D

Nincsenek megjegyzések: